Service

Klachten en garantie

Indien een geleverd object/product kapot of incompleet is, mag je het terug sturen naar mijn atelier. Dit graag binnen 7 dagen na ontdekking van het gebrek per e-mail te melden aan mij. Retournering van voorwerpen/producten dient te geschieden zoals vermeld in de algemene voorwaarden en hetgeen hieronder onder ‘Herroepingsrecht’ is vermeld. Wij accepteren geen retourzendingen indien het product is gebruikt na constatering van een defect, een product zonder afleveringsverklaring, labels of originele verpakking, beschadiging ontstaan na constatering van een defect en/of doorverkoop na constatering van een defect tast het recht op reclamatie en retourzending aan.

Indien de klachten door A la Gonda gegrond worden bevonden, zullen wij het geleverde vervangen of repareren of geld terugstorten. Iedere aansprakelijkheid in geval van schade is beperkt tot ten hoogste het factuurbedrag van de betreffende zaak. Iedere aansprakelijkheid van A la Gonda voor enige andere vorm van schade is uitgesloten. Vergoeding van indirecte schade of gevolgschade of schade wegens gederfde winst. Deze garantie is niet van toepassing op: A) Zolang de afnemer jegens A la Gonda in gebreke is; B) De afnemer de geleverde zaken zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren of bewerken; C) De geleverde zaken aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld en/of onzorgvuldig zijn behandeld of in strijd met aanwijzingen op de verpakking of van A la Gonda zijn behandeld.

 

Bedenktermijnen/herroepingsrecht

Je heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder kennisgeving te annuleren. Na annulering heeft u 7 dagen de tijd om uw product terug te sturen. Indien je het product binnen 7 dagen terugstuurt, krijgt je het orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. De kosten voor het terugsturen van een bestelling naar onze studio zijn voor je eigen rekening (je kunt natuurlijk ook naar de studio komen). Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele verpakking met alle geleverde toebehoren en in de originele staat aan mij worden geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht, kunt je contact met ons opnemen via gonda@alagonda.nl. Wij sturen je dan de benodigde informatie toe. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag retourneren nadat je bestelling is geretourneerd, echter alleen indien de bestelling in goede orde is geretourneerd. A la Gonda heeft het recht om geretourneerde producten te weigeren indien het vermoeden bestaat dat het product door de klant is gebruikt of beschadigd. Het retourneren van geleverde producten is geheel voor rekening en risico van de klant.

 

Maatwerk

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op artikelen die op verzoek zijn gemaakt. De verkoop is definitief na succesvolle betaling. Deze artikelen zijn speciaal voor u gemaakt en kunnen niet worden teruggevorderd.

 

Voorwaarden en condities

Minder bijzonder dan onze producten, maar mogelijk wel van nut, kunt je onze algemene voorwaarden lezen door hier te klikken. 

0
×

 

Hi!

Wil je meer weten over een product van A la Gonda of heb je andere vragen? Stuur me een berichtje via WhatsApp.

×