Bestellen & bezorgen

Verzenden

Wij versturen de bestellingen via PostNL. Bij het plaatsen van een bestelling kan er gekozen worden tussen het verzenden van de bestelling, of het afhalen in mijn atelier. De verzendkosten van de bestelling zijn afhankelijk van het gewicht en de grootte van de bestelling en worden getoond in de winkelwagen tijdens het bestelproces. Wanneer het niet mogelijk is om een bestelling te verzenden, wordt dit vermeld op de productpagina.

 

Levering

Wij zijn een klein atelier. Uiteraard doen wij ons best om bestelde objecten binnen 5 tot 7 dagen na de bestelling te verzenden. Wanneer objecten vermeld staan als ‘op aanvraag’ is het mogelijk om een soortgelijk object te maken. Voor objecten op ‘op aanvraag’ geldt een langere levertijd, die we samen zullen bespreken.

 

Bekijk de objecten in ons atelier

Niet alle producten zijn geschikt om te versturen. Omdat we veel unieke objecten aanbieden, raden we je aan om deze in ons atelier op te halen, zodat je, voordat je een object aanschaft, een kijkje kunt nemen en het in alle veiligheid mee kunt nemen! Bovendien is het een mooie gelegenheid om onze andere voorwerpen te zien en de verhalen erachter te horen. Als je een kijkje wilt nemen of objecten wilt afhalen, neem dan gerust contact met ons op. Wanneer je in de webshop kiest voor afhalen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken over het afhalen.

 

Reservering

Wanneer je een vraag heeft over een object, of je wilt niet direct een bestelling plaatsen via de webshop, dan kunnen we op aanvraag een object voor je reserveren. Als je een object wilt reserveren, kun je contact met ons opnemen via mail, gonda@alagonda.nl of via Instagram.

 

Maatwerk

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op artikelen die op verzoek zijn gemaakt. De verkoop is definitief na succesvolle betaling. Deze artikelen zijn speciaal voor jou gemaakt en kunnen niet worden teruggevorderd.

 

Klachten en garantie

Indien een geleverd object/product kapot of incompleet is, mag je het terug sturen naar mijn atelier in Finsterwolde. Dit graag binnen 7 dagen na ontdekking van het gebrek per e-mail te melden aan mij. Retournering van voorwerpen/producten dient te geschieden zoals vermeld in de algemene voorwaarden en hetgeen hieronder onder ‘Herroepingsrecht’ is vermeld. Wij accepteren geen retourzendingen indien het product is gebruikt na constatering van een defect, een product zonder afleveringsverklaring, labels of originele verpakking, beschadiging ontstaan na constatering van een defect en/of doorverkoop na constatering van een defect tast het recht op reclamatie en retourzending aan.

Indien de klachten door A la Gonda gegrond worden bevonden, zullen wij het geleverde vervangen of repareren of geld terug storten. Iedere aansprakelijkheid in geval van schade is beperkt tot ten hoogste het factuurbedrag van de betreffende zaak. Iedere aansprakelijkheid van A la Gonda voor enige andere vorm van schade is uitgesloten. Vergoeding van indirecte schade of gevolgschade of schade wegens gederfde winst. Deze garantie is niet van toepassing op: A) Zolang de afnemer jegens A la Gonda in gebreke is; B) De afnemer de geleverde zaken zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren of bewerken; C) De geleverde zaken aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld en/of onzorgvuldig zijn behandeld of in strijd met aanwijzingen op de verpakking of van A la Gonda zijn behandeld.

 

Bedenktermijnen/herroepingsrecht

Je heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder kennisgeving te annuleren. Na annulering heeft u 7 dagen de tijd om uw product terug te sturen. Indien je het product binnen 7 dagen terugstuurt, krijgt je het orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. De kosten voor het terugsturen van een bestelling naar onze studio zijn voor je eigen rekening (je kunt natuurlijk ook naar de studio komen). Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele verpakking met alle geleverde toebehoren en in de originele staat aan mij worden geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht, kunt je contact met ons opnemen via gonda@alagonda.nl Wij sturen je dan de benodigde informatie toe. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag retourneren nadat je bestelling is geretourneerd, echter alleen indien de bestelling in goede orde is geretourneerd. A la Gonda heeft het recht om geretourneerde producten te weigeren indien het vermoeden bestaat dat het product door de klant is gebruikt of beschadigd. Het retourneren van geleverde producten is geheel voor rekening en risico van de klant.

 

Voorwaarden en condities

Minder leuk dan de producten maar misschien wel nuttig: je kunt de algemene voorwaarden lezen door op deze link te klikken.

0
×

 

Hi!

Wil je meer weten over een product van A la Gonda of heb je andere vragen? Stuur me een berichtje via WhatsApp.

×