Graphic design

Op zoek naar een graphic of print designer? Let me know: stuur een mailtje naar gonda@alagonda.nl!

Op zoek naar een graphic en print designer?

Als print designer heb ik voor allerlei gave modemerken prints ontworpen. Ik heb jarenlang in en om Amsterdam bij verschillende private labels én bij modemerken gewerkt. Na een mega-inspirerende reis van bijna anderhalf jaar door een groot deel van Zuid-Amerika, Mexico, de VS en Australië, ben ik teruggekeerd naar mijn roots in Noordoost Groningen. Inmiddels werk ik als freelance print designer vanuit mijn atelier in Finsterwolde en ben ik druk met mijn keramiekcollecties.

Graphic en print designer met een eigen touch

Ben jij voor jouw bedrijf of modemerk op zoek naar een graphic of print designer? Ik sta open voor gave samenwerkingen! Ik ben regelmatig beschikbaar voor korte of langere samenwerkingen, laat het dus vooral weten als jij incidenteel of op regelmatige basis een print designer kunt gebruiken. Doordat ik voor veel verschillende merken heb gewerkt, kan ik me goed inleven in allerlei doelgroepen.

Op deze pagina vind je een deel van de illustraties en prints die ik heb gemaakt. Ben je op zoek naar een specifiek handschrift of heb je andere vragen? Laat het vooral weten; stuur een mailtje naar gonda@alagonda.nl.

0
×

 

Hi!

Wil je meer weten over een product van A la Gonda of heb je andere vragen? Stuur me een berichtje via WhatsApp.

×