A la Gonda

Hola, ik ben Gonda! Al jarenlang maak ik prints en artworks en sinds 2018 maak ik daar onder mijn eigen label A la Gonda ook schilderijen, keramiek, en nog veel meer mooie items bij. Ik heb een voorliefde voor bloemen, kleuren en kleurrijke culturen en mooie vormen en dat vind je dan ook terug in alles wat ik maak.

Mijn inspiratie kan werkelijk overal vandaan komen. Bloemen en planten, steden, restaurants, kleding, films – en na een ge-wel-di-ge wereldreis zit ik bomvol inspiratie.

A la Gonda items doen je denken aan bloemen die je alleen in de Braziliaanse jungle vindt of aan een cocktail op een terras in Cartagena, aan witte gletsjers in Patagonië en aan unieke vintage winkels in Melbourne’s hipste wijk Fitzroy.

About me - alagonda
About me - alagonda

A la Gonda neemt je mee naar de Braziliaanse jungle of een terras in Cartagena, naar witte gletsjers in Patagonië en naar toffe vintage winkels in Melbourne’s hipste wijk Fitzroy.

Gonda painting - A la Gonda
Gonda painting - A la Gonda

Story

Ik ben een print designer met een voorliefde voor kleurrijke bloemen en mooie vormen. Ik ben opgegroeid op een boerderij in het diepe noordoosten van Nederland, maar als klein meisje was ik vooral de hele dag aan het tekenen. Het liefste keek ik Fashion TV en tekende ik die jurken na, op m’n eigen manier.

Omdat ik graag meer van de wereld wilde zien, ging ik studeren en daarna werken in Amsterdam. Ongeveer 10 jaar lang heb ik bij verschillende modebedrijven in en rondom Amsterdam gewerkt: een superleuke tijd waar ik enorm veel geleerd heb van de modewereld en een netwerk heb opgebouwd.

Ik help ’s zomers nog wel eens mee met de oogst en ook op die eindeloze akkers kom je prachtige dingen tegen. Roofvogels, hazen en reeën, gele koolzaadvelden of kleurrijke bloemen op akkerranden; je denkt er niet dagelijks over na, maar overal zijn mooie dingen te zien.

Dat was een van de redenen dat ik op een gegeven moment besloten heb om mijn baan en de huur op te zeggen en een enkeltje Buenos Aires te boeken. Met een backpack op mijn rug en zonder plan vertrok ik naar de andere kant van de wereld!

Die inspiratie gebruik ik nu als freelance designer voor prints en artworks én voor mijn eigen collectie, met heel veel gave items van keramiek en verschillende schilderijen.

Ben je op zoek naar specifieke prints voor jouw collectie – mode, homeware of iets anders – of wil je samenwerken? Of heb je vragen over een van de items uit de shop? Let me know, stuur me een mailtje!

 

XO,

Gonda

0
×

 

Hi!

Wil je meer weten over een product van A la Gonda of heb je andere vragen? Stuur me een berichtje via WhatsApp.

×