Custom work – illustraties

Een van de toffe dingen van het maken van illustraties is dat je ze op heel veel verschillende manieren kunt gebruiken. Op kleding, van jurk tot bikini, op homeware, in boeken – er zijn enorm veel mogelijkheden.

Doordat ik bij meerdere bedrijven in hele verschillende segmenten heb gewerkt, kan ik me heel goed inleven in verschillende doelgroepen. Ik vind het enorm leuk en altijd een heerlijke uitdaging om aan de slag te gaan met nieuwe thema´s en opdrachten, dus als jij op zoek bent naar verse ideeën en mooie illustraties, let me know!

Boekillustraties

Naast prints maak ik artworks en illustraties voor onder andere boeken. In opdracht van Good Cook heb ik bijvoorbeeld illustraties én de cover voor het fantastische Vegan East gemaakt, en heb ik illustraties voor het verrassende boek Jackfruit gemaakt.

Ben jij voor een boek of tijdschrift op zoek naar illustraties die ervoor zorgen dat je publicatie er lekker uit knalt tussen alle andere titels? Neem dan vooral contact op, dan kijken we samen naar wat er mogelijk is!

Jackfruit kookboek

jackfruit_binnenwerk_lr-6
jackfruit_binnenwerk_lr-12
jackfruit_binnenwerk_lr-21
jackfruit_binnenwerk_lr-32

Vegan East cookbook

basis
comfort
licht
pittig-3
street
zoet

Illustraties buitenleven

vegan-bbq-varanda
alagonda-tuin
alagonda-pier-copy
alagonda-heide

Schilderijen & portretten

Schilderen is een enorme liefde van me. Met enkele van mijn schilderijen heb ik geëxposeerd, onder andere bij Galerie De Groninger Kroon. Daarnaast maak ik af en toe schilderijen in opdracht, zoals portretten. Wil jij graag een portret van je kind of van een geliefde laten maken? Stuur dan een mailtje, dan kijken we samen naar je wensen!

portret1
portret2
portret3

Praatplaat

Voor het NAJK heb ik een praatplaat gemaakt, over hun visie over melkveehouderijen in Nederland. Klinkt ingewikkeld, maar omdat ik op een boerderij ben opgegroeid vond ik dit een enorm leuke opdracht!

Ben jij op zoek naar zo’n praatplaat om jouw visie of onderneming in één plaat te vangen? Stuur dan een mailtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en jouw wensen.

melkveehouderij-praatplaat_1400
0